Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

II ASSEMBLEA GENERAL DE JÚNIORS M.D. A GATA

II ASSEMBLEA GENERAL DE JÚNIORS M.D. A GATA

Serà entre demà dissabte 11 i el diumenge 12

La II Assemblea General de Juniors Moviment Diocesà d’aquest curs tindrà lloc els dies 11 i 12 de febrer a Gata de Gorgos, centre amfitrió que pertany a la zona La Marina. L’acte començarà el dissabte a la vesprada en l’alberg Plà de L’Oroneta de Teulada. El diumenge la constitució d’Assemblea General serà en el Casal de la Música de Gata de Gorgos.

Entre els punts de l’ordre del dia està l’aprovació de l’informe econòmic, la presentació de les iniciatives de la Secretaria Diocesana d’Acció Social i l’aprovació del reglament per a l’elecció del President i la Comissió Executiva. També es tractarà en l’Assemblea la cessió de l’alberg Casa Oráa a Juniors M.D i tindrà lloc la presentació del llibre de l’oració Juniors, així com de l’esborrany del Decrete Llei sobre les Activitats en el Temps Lliure.

El dissabte l’acolliment serà a les 17:30 i es començarà amb l’espai d’acció on els assistents podran participar i aportar idees per a elaborar el Pla d’Acció del pròxim trienni, sent la primera vegada que els centres tinguen l’oportunitat de participar de forma directa en l’elaboració del mateix. A continuació tindrà lloc el sopar i una oració. L’endemà, diumenge 12 de febrer, l’acolliment i acreditació serà a les 09:30, després se celebrarà una oració i a les 10:15 està previst que es constituïsca l’Assemblea. Posteriorment se celebrarà una Eucaristia i després serà el menjar. A les 16:00 continuarà l’assemblea i a les 17:30 finalitzaria.

A la imatge, ´teniu el símbol identificatiu de l’assemblea de Gata.

FONT: http://www.juniorsmd.org.

0 comentarios