DERROTA AMB INCIDENTS GREUS: EL JUVENIL CAU PER 1 A 3

La crònica amable, divertida, constructiva, històrica, dona sempre gust contar-la. El que ha passat aquesta vesprada al camp de "Les Costeres" categòricament dona pena contar-ho. Tots podrien entonar el "mea culpa". Jugadors dels dos equips, l’arbitre i el públic. Al final, invasió de camp i molts problemes. Les forces d’orde públic (Policia Local i Guàrdia Civil) han tingut que intervindre i de valent.

Però vaig a narrar el desencadenant, si es pot dir així. Se la jugaven els dos equips. Tercer, el Gorgos, i quart, el Racing Garbinet d’Alacant. Cinc primers minuts fenomenals del Gorgos i Hugo adelantava al equip gater. De seguida, l’equip s’ha tirat enrere i ha vingut l’empat i després la victòria visitant. Abans del descans cap incident, ni dins ni fora del camp.

A la segona part han començat les expulsions. A l’arbitre se li ha anat el partit de les mans a tot i a totes (no ha mesurat amb el mateix raser) i al final ha acabat molt mal. Quatre expulsats del Gorgos juvenil per cap de l’altre equip, quan sí que hi havien fet punts per això.

Encara el visitant ha fet un altre gol i ha deixat el partit, esportivament parlant, 1 a 3.

Abans de pitar el final, els preparadors del Gorgos han donat l’orde als jugadors d’anar-se’n a vestuaris sense pitar el final l’arbitre i fins ací tot quasi normal...però de seguida ha vingut la invasió de camp, embolic dins del camp, entre públic i jugadors, problemes i més problemes. La conseqüència es coneixerà la setmana que ve, però no pinta gens ni mica bé. I això que ara són dos partits fora casa i el primer dissabte que ve front al Pedreguer, que entrena el gater Jaume Serra. Quatre roges, quatre baixes. A més, el tercer partit podrà jugar-se a casa?.

Fent cròniques de futbol he corregut moltíssims camps de tercera divisió i preferent de la Comunitat. Sols en dues vegades hi havia passat el que hui, malauradament, he vist. Val més no contar-ho...