Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL FOTÒGRAF GATER JUAN MIGUEL GAVILÀ, SELECCIONAT PER LA UNIÓ DE FOTOPERIODISTES DE BODES EUROPEUS

EL FOTÒGRAF GATER JUAN MIGUEL GAVILÀ, SELECCIONAT PER LA UNIÓ DE FOTOPERIODISTES DE BODES EUROPEUS

Per les seues fotografies artístiques de casaments

(PODEU FER LA COMPOSICIÓ EN GRAN, PUNXANT ACÍ).

El jove fotògraf gater JUAN MIGUEL GAVILÀ ha estat seleccionat recentment per la UNIÓ WEDDING PHOTOJOURNALISTS EUROPE (Unión de Fotoperiodistas de Bodas Europeos).

Es tracta d’un segell de qualitat i una garantia, donat que per a entrar en la Unió s’exigeix tindre un treball reconegut, així com uns criteris de qualitat i originalitat.

La Unió de Fotoperiodistes de Bodes Europeus ha considerat que Juan Miguel Gavilà ofereix una perspectiva diferent dels reportatges de boda que es caracteritzen perquè són capaços de transmetre l’ambient de la mateixa sense poses estudiades sinó sabent plasmar els gestos espontanis.

Forma de treball: La característica principal de l’obra d’aquest fotògraf, seguix dient la Unió, és la creativitat ja que està constantment innovant per a trobar mirades originals. Pel seu estil es basa en la recerca dels gests i les accions que poden passar desapercebudes per a la resta de la gent però que són les parts més importants per a retratar una bonica història d’amor.

El mateix Gavilà ens ha declarat que per a ell és un orgull i una gran motivació que el treball realitzat durant aquests anys haga estat reconegut per alguns dels millors professionals de fotografia de boda en el panorama nacional i internacional.

Des del blog, la meua felicitació personal a un "artista" gater, a la que estic segur es sumaran molts dels visitants i usuaris.

Per comprovar aquesta acreditació que passa a tindre el fotògraf gater, us pose a la composició quatre fotografies, que ell mateixa m’ha escollit per a la notícia.

També el teniu al facebook i a la pàgina web que us pose a continuació: http://www.gavilafotografia.com.

 

0 comentarios