Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

A POC MENYS D'UNA HORA. Representació del Misteri dels Reis a Gata

A POC MENYS D'UNA HORA. Representació del Misteri dels Reis a Gata

(PODEU FER MÉS GRAN EL CONJUNT DE FOTOS, PUNXANT ACÍ)

A les 18.30 hores: Palau d’Herodes Després, Portal de Betlem. Finalment, repartiment de regals i joguets

Poc menys d’una hora per a què els Reis Mags visiten Gata. I ho faran d’una manera especial, com fa 67 anys. Primer va ser una quadrilla d’amics, després un grup de joves, després eixos joves amb un text, el de Antonio Salvá Roselló, des de 1968. Primer en castellà, després en valencià.

Del balcó de l’Ajuntament a l’església. De la Parròquia al balcó de Ca Don Julián. D’ací a l’Avinguda de la Pau´i Plaça de l’Església. Després incorporant Plaça Nova, un any, i Casa Roja, un altre. Finalment, sols Avinguda la Pau i Plaça de l’Església.

L’Ajuntament de Gata emitia ahir pel matí una nota de premsa a tots els mitjans de comunicació amb aquestes paraules, que transcric:

"Des de fa molts anys el poble de Gata ve representant un espectacular acte de cavalcada de Reis. Una vegada més, el 5 de gener de 2012 a poqueta nit el Reis aplegaran a Gata. En nom de l’Ajuntament, l’Alcaldessa de Gata de Gorgos, Ana Mª Soler Oliver, la Regidora de Festes, Mª Rosa Simó, i el Regidor de Cultura, Juan Pedrós, volem convidar a tots els veïns de la comarca a gaudir amb nosaltres d’un espectacle amb tanta tradició i solemnitat.

Des d’aquesta nota de premsa volem agraïr a totes les persones que al llarg de l’any, i en especial aquestos últims dies col.laboren amb nosaltres de manera desinteressada. Gràcies a elles la màgia i il.lusió per una festa tan nostra es manté viva any rere any.
 
En aquestos temps tan difícils que corren pensen que el somriure de la nostra gent és el millor que tenim per això animem a tots els nostres col.laboradors a seguir amb la seua tasca ja que ells són els responsables d’omplir de llum el ulls dels nostres xiquets en una nit tan especial."
 
Disposent-nos, doncs, a viure el Misteri, la "Nit Màgica". En una hora, comença...
 
FONT: Fotos i text nota de premsa, Gabinet de Premsa, Ajuntament de Gata de Gorgos.

0 comentarios