Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

BON ANY 2012, malgrat a la crisi. Algunes dades curioses

Portem ja quasi un dia sencer del nou any entrant, el 2012. Les previsions no són tan clares com fa una dècada, per exemple. Estem dins d’una gran crisi i això ho saben tots, des dels menuts, joves, adults i ancians.

Malgrat a la crisi, des del blog del CRONISTA DE GATA us desitge un Feliç Any Nou 2012 i que s’acabe com s’ha començat amb bon peu, amb salut, amor, pau, germanor, fent poble i fent blog.

Us donaré algunes dades curioses al voltant del 2012.

Pel que fa a l’aspecte astronòmic: 

- les estacions començaran així: primavera, 20-3, a les 6 hores i 14 minuts; estiu, 21-6, a la 1 hores i 9 minuts; tardor, 22-9, a les 16 hores i 49 minuts, i hivern, 21-12, a les 12 hores i 12 minuts.

- Aquest any serà bisest.

- Si al calendari gregorià pel qual ens regim és el 2012, pels xinesos serà el 4708–4709 i per als musulmans, 1433-1434.

- Diuen molts que 2012 acabarà el món. ¿Qui ho diu amb certesa?. No feu cas i endavant.

- Històricament per a Gata serà important amb tres aconteixements que ja he relacionat en una entrada anterior.

- El 19 de març serà el II centenari de la Constitució de les Corts de Cadis.

3 comentarios

Otsir Edijem -

Amb relació al comentari de que enguany s'acabarà el mon i a la pregunta que fas de qui ho sap amb certesa:

Ningú ho sap amb certesa, es clar. Tampoc ningú pot demostrar amb certesa l'existència de Déu, no obstant això creiem en ell.

Tot es qüestió de fe, que per alguna o altra causa diuen que mou muntanyes.

Això de que no fem cas i endavant, serà una opinió particular teua, però els "maies" ho varen deixar ben clar. Hi han milers d'articles en la xarxa sobre aquesta qüestió que no tenen cap desaprofitament. Val la pena veure'ls i que cadascú tregui les seues pròpies conclusions. Però d'ací a que no fem cas de l'assumpte....

CRONISTA DE GATA -

Hola JJ:
Molt de temps sense fer comentaris al respecte de les meues entrades. Gràcies. De moment, el twitter el deixaré per a més endavant. ¡Qui vulga entrar al meu blog bé i qui no, també bé!.

JJ -

Hola, que tingues tu també un bon any nou. Per cert, hauries de fer-te un compte de twitter!