Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FESTES DE SANT MIQUEL: ES CREA L'HIMNE AL PATRÓ. S'estrenarà dijous a la missa solemne de 12

FESTES DE SANT MIQUEL: ES CREA L'HIMNE AL PATRÓ. S'estrenarà dijous a la missa solemne de 12

La lletra i música és de José Monfort Monserrat (Pepe l’Obrer) i la veu de Juan Roselló

Té la col·laboració de la Regidora de Cultura i s’estrenarà a la missa solemne de dijous

La missa solemne del dia de Sant Miquel de 2011 serà recordat per l’estrena de l’himne escrit i musicat per José Monfort (Pepe l’Obrer). De moment, ja que no s’ha pogut preparar bé pel cor per manca de temps, es posarà el CD i es podrà escoltar per tots els que estiguen a la missa.

José Monfort el va composar l’himne a desembre de 2009 i ara ix a la llum. La iniciativa té la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Gata. 

Aquesta és la lletra, que me l’ha facilitada el rector En Francisco Manuel i que us pose textualment:

"HIMNE AL PATRÓ DE L’ALTAR DE L’ESGLÉSIA DE GATA DE GORGOS"

ERES SANT MIQUEL, ARCÀNGEL DE LA GUARDA, / EL PATRÓ DE L’ALTAR DE L’ESGLÉSIA DE GATA, / ALLUNYA AMB LA TEUA ESPASA / ELS DIMONIS D’AQUEST POBLE QUE TANT ET RESPECTA.

ESTÀS SEMPRE PRESENT / EN LA PORTA DE L’ESGLÉSIA, / VIGILANT TOTA LA PLAÇA / I LA GENT DE TOTA GATA / TOTS ET MIREM I, / SEMPRE AMB L’ESPASA BEN ALTA, / NEGRA LA PASSA EL DIMONI, / QUE TENS BAIX DEL TEU PEU, / SI LA VIDA LI PERDONES, DEMOSTRES SER L’ÀNGEL DE LA GUARDA.

Música: EL DIA VINT-I-NOU DE SETEMBRE / TOT VEÍ ET RECORDA, / CELEBRANT EL TEU ANIVERSARI, EN LA PROCESSÓ PELS CARRERS DEL POBLE DE GATA, / SENSE FALTAR A LA MISSA, AMB LES AUTORITATS / I EL COR QUE MOLT BÉ ET CANTA."

Autor: JOSÉ MONFORT MONSERRAT. Desembre 2009

 

 

 

0 comentarios