20110911232702-comporetor1.jpg

Després de quatre anys de ministeri en Gata, aquesta vesprada en la missa solemne de les set de la vesprada ha dit adéu el retor En Santiago Bohigues Fernández, que com ja us vaig anunciar s’en va a la Conferència Episcopal Espanyola, a Madrid.

Es trobaven presents concelebrant la missa amb ell el vicari episcopal i els rectors fills de Gata: Don Alberto, En Vicente Espasa i En Vicent Font. A més, també els acompanyava el diàcon que fa la pastoral a Gata, el xabienc Juan Sivera.

Tota la seua família, els membres del Consell de Pastoral de la parròquia, els joves del Moviment Júniors, grups de la parròquia en general i tots els gaters fidels que han volgut dir-li adéu al retor Don Santiago, s’han unit a la celebració, que ha estat cantada pel cor Serrillàs.

A la homilia, Don Santiago ha repassat el seu ministeri sacerdotal a Gata al llarg dels quatre anys. Al final de la missa, el diàcon Juan Sivera en nom de la parròquia gatera, li ha dedicat unes paraules molt sentides.

Ara, des de demà, Don Santiago comença un nou repte al càrrec encomanat per l’Església: director del Secretariat de la Comissión Episcopal del Clero de la Conferencia Episcopal Espanyola.

A la composició fotogràfica, us pose algunes imatges de la celebració eucarística d’acomiadament de Don Santiago.