Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -508-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -508-

(Per veure amb més detalls la fotografia de hui PUNXEU ACÍ)

La foto de hui és molt bona per al record de les festes patronals. Va ser publicada, una vegada més, al programa de festes de 2007. Era propietat d’Eugenia Feliu Pedro. Us pose el que a la lectura posava: "Festa dels Fadrins-1957. aquell any van fer bando que les dones tenien que anar en molts flocs al vestit i els homens amb un mocador al coll i una faxa al pantaló.

D’esquerra a dreta: Rosa Mulet "Mico" (de policera), Pepica "Correu" (dona de Jaime "Canyetes") (regidora), Rosita Moncho (regidora), Mari Salvá Roselló (alcaldessa), Pascualita Mulet (regidora) i Vicenta La Mañana (d’alguacil).

Els xiquets podem vorer a Emilio Signes Grimalt. La dona de blusa negra és Rosario "Capblanc" i el músic que toca el tabalet és Sebastià "Blai" i el seu fill Sebastià-Francisco".

Jo afegira a la lectura d’aquesta imatge tan interessant que cal fixar-nos amb els adoquins de la carretera. La comitiva encarava carretera amunt, a l’altura de Ca l’Estanquer. Els comentaristes es van deixar a Arabí d’abanderat. Anava tota la xicalla al costat, però a la foto no s’aprecia cap home per tal de veure allò del mocador al coll...

0 comentarios