20110820162858-art-al-vent.jpg
He titulat aquest article com el titula l’autora de l’escrit, usuària del blog i el pose a la sèrie de "Imatges curioses".
 
Us pose textualment el correu que m’ha remés Cristina Torres:
 
"Hola Miguel, sóc Cristina Torres:
Pel poble es comenta que hi ha un cobertor d’Art al Vent molt visitat, i jo, tota curiosa he volgut anar a vore’l. És curiós perquè ixen unes persones nuetes, i en concret una dona en primer pla. Però això no te res de curiós, l’assumpte interessant és que l’ama/amo de la casa on han penjat el cobertor, no tenen la mentalitat tan oberta (cosa que jo respecte), i han decidit, pel seu propi peu tapar-li "els baixos" cosint-li una peça de roba blanca. Ací t’he adjuntat una foto. Tal vegada no tinga importància. Però em pareix una falta de respecte de cara a l’autor/autora de l’obra perquè ningú té dret a modificar-la. Si es senten ofesos, simplement es pot demanar que els el lleven del balcó. En segon lloc, i amb tot el meu respecte, em pareix una mica fort que al segle XXI encara hi haja aquesta censura. Més que res perquè és una pintura on simplement es representa el cos humà, una cosa que tothom té i tots sabem com és.
Bé, res més. M’ha paregut curiós.
Un salut!
"Cristina Torres"."
  
D’acord amb el catàleg d’Art al Vent VIII (Exposició internacional d’art tèxtil) l’obra és de María Luisa Pérez (Espanya) i es diu: "Dones en l’art" feta amb acrílic, carbonet i retolador.
 
Una altra mirada urbana, però més que curiosa, cap a "Art al Vent".