Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L'EMPRESA GATERA "PONS QUÍMICAS S.L." INCORPORA NOVA MAQUINÀRIA

L'EMPRESA GATERA "PONS QUÍMICAS S.L." INCORPORA NOVA MAQUINÀRIA

Redueix costos ambientals i millora la producció amb la nova màquina per a fer envasos

L’empresa gatera "Pons Químicas S.L." (que té la seu en terme de Xàbia) ha incorporat una nova màquina per a la fabricació d’envasos de PET en les seues instal·lacions. Es tracta d’una infraestructura capaç de produir uns 2.000 envasos per hora i arribar fins els 4.000.000 a l’any. Ha estat posada en funcionamient de forma molt satisfactòria.

La implantació d’esta maquinària per a la fabricació pròpia d’envasos segueix la línia de constant millora i reinversió de "Pons Químicas S.L.", i persegueix varis objetius. Per una part, la reducció dels costos medioambientals i econòmics que suposava l’adquisició i transport dels envasos des del seu lloc de fabricació fins les instal·lacions de "Pons Químicas" a Xàbia. Els càlculs realitzats indiquen que, gràcies a l’el·laboració dels recipients a la pròpia empresa, es reduïrà en unes 60 tones la quantitat d’emissions de CO2 que s’emitia amb el transport en camions per part del proveidor. 

Per altra banda, amb la fabricació en les pròpies instal·lacions s’aconsegueix una millora notable en el control de qualitat i es garantitza en tot moment la perfecta adaptació de l’envàs i de la quantitat a les necessitats de producció de "Pons Químicas S.L.".

La màquina fabrica recipients de PET de 1 litre de capacitat, uns 2.000 a la hora, empleats per a productes com la cera i els fregasols per a la llar de la línia "Asevi". La seua adquisició ha supost, a més, la consolidació de un nou lloc de treball fixe i qualificat a l’empresa.

A la fotografia, part de la nova maquinària.

FONT: Nota de premsa i foto, Factoria d’Idees.

 

 

0 comentarios