Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

JA VÉNEN LES FESTES: estem a vuit dies. Hui comença la novena, Programa de festes ( III ): associacions

JA VÉNEN LES FESTES: estem a vuit dies. Hui comença la novena, Programa de festes ( III ): associacions

A la foto podeu veure la comissió de festes 2011. Estan a la rotonda del monolit dedicat a "L’artesania" de Gata, a la rotonda de desviament cap al poble, carretera Gata-Xàbia. Per veure-la ampliada punxeu ací.

Ja estem a una setmana pràcticament de les festes. Hui dijous 21 comença el novenari al sant patró el Crist del Calvari. Dia a dia fin el 29 inclós es celebrarà la missa baix dels pinsque envolten l’ermita, es farà el sermó del novenari i es cantaran els Goigs al Crist.

Hui parlem d’altres coses del programa, del llibre de festes. De les associacions. Però abans cal ressenyar la fotografia de la comissió que il·lustra aquesta entrada i diverses imatges de tot un any treballant per a la festa. Són la COMISSIÓ.

Pel que fa a les associacions o grups que ixen al llibre, són les següents: Club de Bàsquet Gata; Club d’Atletisme Gata; Banda Unió Musical de Gata; Grup de Teatre Font de la Mata; Apega -Associació Perdiguers de Gata-; Associació Cultural Bouera de Gata; AMADEM (Associació d’Amics de la Marina Alta d’Ajuda al Malalts Mentals); Associació Diabètics; Grup Espeleològic Gata -amb un record molt especial i un bonic detall amb el sempre recordat Alfons Grimalt Pedrós- i, finalment, Comerç de Gata.

0 comentarios