Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FESTIVAL FI DE CURS DELS ALUMNES DEL C.P. "SANTÍSSIM CRIST" DE GATA

FESTIVAL FI DE CURS DELS ALUMNES DEL C.P. "SANTÍSSIM CRIST" DE GATA

Ahir divendres, dia de Sant Joan, es va celebrar al llarg de la vesprada i la nit el Festival fi de curs, des de les 20.30 hores. L’últim dia de classe va ser dijous 23 de juny. De les 9.30 a les 11 hores es va fer l’exposició del treball realitzat en el programa ecoescola 2010/2011. L’alumnat de 6é curs va realitzar una lectura/redacció sobre el programa a les 9.45 hores.

De 10 a 11 hores es va fer l’assaig general del festival del dia següent.

De les 11 a les 11.30 hores es va fer pati i després fins les 12 lliurament d’un "polo". De 12 a 13 hores assaig general.

Ahir van actuar tots els grups i classes amb un denominador comú per al festival "Les cançons de l’estiu". Totes les xiquetes i xiquets, des de pàrvuls fins 6é van demostrar un estil propi, una gran il·lusió i sempre guiats per els/les mestres. Entre les actuaciones de segon i tercer de Primària es va fer un descans i pares i avis van sopar. Tota l’explanada estava plena de gent.

Començà la festa, organitzada per l'AMPA del col·legi, el mateix col·legi i amb la col·laboració de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Gata, a les 17.30 hores amb una partida simultània d'escacs amb el campió comarcal i subcampió provincial, el gater FRANCISCO MORATÓ. A les 18 hores es va berenar i es va jugar amb inflables des de les 19 hores. A les 20 hores actuaren els alumnes del taller de dansa i a continuació ho feren xiquetes i xiquets de pàrvuls de 3, 4 i 5 anys, i de Primària 1er i 2n. Després del sopar com ja he dit, van actuar els alumnes de 3er, 4rt, 5é i 6é de Primària. Finalment, es va fer el lliurament d'orles a l'alumnat de 6é que s'acomiadava de l'escola per a passar a l'institut.

L’acomiadament del present curs es farà del tot dimecres 29 de juny, dia de Sant Pere, dia en el qual es lliuraran les notes. 

La direcció del Centre ja ha informat del començament del curs que ve 2011/2012 que serà el dijous dia 8 de setembre. Abans, el dilluns 5 de setembre es realitzarà la confirmació de matrícula i es lliurarà el "bonollibre".

(Al muntage fotogràfic podeu veure distints moments de les actuacions i el sopar d’anit al Festival. Fotos: Vero Vives). 

0 comentarios