20110615205220-sam-4340.jpg

Dins de la campanya “Pons Químicas juga net”, l’empresa desenvolupa un programa de visites d’estudiants a les instal·lacions

Un grup de 1er de Batxiller del centre "Gabriel Ciscar" d’Oliva ha estat coneixent la fàbrica, el laboratori i tots els departaments encarregats de produir els productes Asevi, Cuchol i Pons Professional

Els joves han recorregut totes les instal·lacions de Pons Químicas S.L. acompanyats per la professora Rosa Mari Sendra i van rebre totes les explicacions de la mà del director de producció, Antonio Pons. A més, han presenciat algunes de les tasques que es duen a terme cada dia als laboratoris de Control de Qualitat i d’Investigació i Desenvolupament. Els tècnics els hi han mostrat algunes de les passes per comprovar la qualitat dels productes o per fer-ne de nous.  També han presenciat experiments.

 Antonio Pons els ha indicat cóm és el procés que es desenvolupa des que les matèries primes arriben a la fàbrica fins que les caixes de productes són carregats als vehicles per distribuir-los. Procés que inclou la formulació dels sabons i detergents, la producció dels envasos, l’etiquetatge, l’embalatge, etc.

L’objectiu ha estat donar a conéixer el sistema de treball i la mecànica d’una empresa que utilitza tecnologia puntera i reinverteix els beneficis en la modernització, investigació i maximització dels recursos de forma respectuosa amb el medi ambient.

Les visites d’estudiants a "Pons Químicas S.L." s’emmarca dins la campanya “Juga net” que va començar amb la donació de productes de neteja a la Fundación-Residencia Nuestra Señora del Carmen de Pedreguer i que es materialitza també en una aportació econòmica a l’equip juvenil del Gorgos C.F. A més, en els pròxims dies l’empresa tancarà una nova col·laboració amb una altra ONG de la comarca.

FONT: Text i foto facilitats per Factoria d’Idees.