Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ESTUDIANTS DE BATXILLER D'OLIVA VISITEN LES INSTAL·LACIONS DE "PONS QUÍMICAS S.L." DE GATA

ESTUDIANTS DE BATXILLER D'OLIVA VISITEN LES INSTAL·LACIONS DE "PONS QUÍMICAS S.L." DE GATA

Dins de la campanya “Pons Químicas juga net”, l’empresa desenvolupa un programa de visites d’estudiants a les instal·lacions

Un grup de 1er de Batxiller del centre "Gabriel Ciscar" d’Oliva ha estat coneixent la fàbrica, el laboratori i tots els departaments encarregats de produir els productes Asevi, Cuchol i Pons Professional

Els joves han recorregut totes les instal·lacions de Pons Químicas S.L. acompanyats per la professora Rosa Mari Sendra i van rebre totes les explicacions de la mà del director de producció, Antonio Pons. A més, han presenciat algunes de les tasques que es duen a terme cada dia als laboratoris de Control de Qualitat i d’Investigació i Desenvolupament. Els tècnics els hi han mostrat algunes de les passes per comprovar la qualitat dels productes o per fer-ne de nous.  També han presenciat experiments.

 Antonio Pons els ha indicat cóm és el procés que es desenvolupa des que les matèries primes arriben a la fàbrica fins que les caixes de productes són carregats als vehicles per distribuir-los. Procés que inclou la formulació dels sabons i detergents, la producció dels envasos, l’etiquetatge, l’embalatge, etc.

L’objectiu ha estat donar a conéixer el sistema de treball i la mecànica d’una empresa que utilitza tecnologia puntera i reinverteix els beneficis en la modernització, investigació i maximització dels recursos de forma respectuosa amb el medi ambient.

Les visites d’estudiants a "Pons Químicas S.L." s’emmarca dins la campanya “Juga net” que va començar amb la donació de productes de neteja a la Fundación-Residencia Nuestra Señora del Carmen de Pedreguer i que es materialitza també en una aportació econòmica a l’equip juvenil del Gorgos C.F. A més, en els pròxims dies l’empresa tancarà una nova col·laboració amb una altra ONG de la comarca.

FONT: Text i foto facilitats per Factoria d’Idees.

 

0 comentarios