Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L'EMPRESA "PONS QUÍMICAS S.L." AMB EL GORGOS JUVENIL

L'EMPRESA "PONS QUÍMICAS S.L." AMB EL GORGOS JUVENIL

Una temporada més renova el patrocini de l’equip, que pot ascendre

L’empresa gatera "Pons Químicas S.L." ha renovat per un any més la col·laboració amb el Gorgos C.F. Juvenil, equip que ha militat al llarg de la temporada 2010-2011 en el grup onze de Tercera Regional i que tan bon paper ha fet. La directiva va rebre dissabte passat, abans de l’últim partit de la lliga regular, l’aportació corresponent de mans del director industrial de l’empresa, Antonio Pons.

L’aportació de "Pons Químicas S.L." és de 1.000 euros que contribueixen a sufragar despeses que es produeixen durant la temporada. Després de guanyar dissabte al Villalonga (5-1), el Gorgos C.F. ha finalitzat la temporada en el segon lloc de la classificació i és un dels millors nou segons, fet que el situa amb possibilitats d’ascendir a Segona Regional Juvenil.

Des de fa anys "Pons Químicas S.L." ha donat suport a diferents equips i activitats esportives no professionals perquè de sempre ha cregut en l’esport com una fórmula de creixement personal i transmissió de valors. El recolzament, com en aquest cas, va principalment dirigit a l’esport de base per incentivar i recompensar d’alguna forma, els esforços dels més joves.

(A la fotografia, Antonio Pons, la seua filla, el president del Gorgos C.F., Ripoll, i tota la plantilla amb èl talonari de l’aportació).

FONTS: Text i foto Factoria d’Idees, Gata. 

0 comentarios