Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

CANDIDATS, MITINS I PROGRAMES ( II ): Coalició Valenciana.

CANDIDATS, MITINS I PROGRAMES ( II ): Coalició Valenciana.

( Per ordre alfabètic repasse fins dijous les quatre candidatures, amb els mitins i programes )

La segona formació que arriba al blog és COALICIÓ VALENCIANA.

Com tots sabeu el candidat a l’alcaldia és JOSÉ SIGNES FERRER, conegut en el poble per "Pepe Buc".

Just aquesta vesprada ha fet el mitin al bar El Pati, per on han passat ja les quatre candidatures. Després continuaré per la resta de llocs habituals del poble.

Anem al programa. Per les cases s’han repartit els sobres del seu partit així com els programes. La fotografia del candidat a l’alcaldia de Gata de Gorgos per una part i per l’altra els altres dotze candidats. Destaca molta gent jove i nova. I al final es llig: "¡¡En defensa de lo valencià !!. Coalició...¡La solució!".

I anem al Programa. Destaca el programa de CV vuit punts bàsics:

1-Esports i Juventut. 2.-Cultura. 3.-Sanitat i Serveis Socials. 4.-Seguretat Ciutadana. 5.-Serveis. 6.-Indústria i comerç. 7.-Agricultura i Medi Ambient. i 8.-Urbanisme i infraestructures.

(Demà dimecres 18 li tocarà el torn, sempre per ordre alfabètic, al PARTIT POPULAR).

- A la fotografia, els candidats de CV, com apareixen als cartells electorals-

¡¡ I recordeu, seguixen obertes les votacions, sols indicant el nombre de regidors, al sondeig electoral del Blog del Cronista de Gata, fins el dia 20, divendres. Ja tan sols resten per a votar al blog tres dies !!.

1 comentario

Anònim -

Coalició la solució.... i que més? pp 7 psoe 2 bloc 3 cv 1. És bo que hi haja de tots, i buc que s'ajunte amb el pp de nou que li ha anat d'allò més bé.