Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MIRADES URBANES: Cartells de propaganda electoral.

MIRADES URBANES: Cartells de propaganda electoral.

Fins dijous per la nit no hi havia cap cartell. Des de les 0.00 hores d’ahir dia 6 de maig la Plaça Nova està custodiada per molta gent. Tots ixen al retrato, com dirien els majors. Hi ha vuit taulers -dos per a cada partit- per a les quatre candidatures que es presenten.

La gent passa pel punt neuràlgic com és la Plaça Nova i allí miren i remiren. I aquell va, aquell no va, pues m`havien dit, no ho sabia i tot això.

Són ara mirades urbanes que duraran fins el 20 de maig, perquè al dia següent toca reflexionar i al següent votar. La fotografia està agafada de nit. Es veuen els taulers i tota la propaganda.

1 comentario

Ja es hora de votar al BLOC -

Si tinguerem un poc de trellat, sobre tot les persones ja entrades en edat,votariem tots al BLOC, que es l'únic partit que ha portat en tots els seus programes electorals LA CONSTRUCCIÓ D'UNA RESIDENCIA PER A LA TERCERA EDAT que, hui per hui, ja ens resulta una tasca a realitzar imprescindible per als ciutadans, que no poden fer-se'n càrrec dels seus majors i tenen que recurrir a pràctiques gens ortodoxes per a que puguen estar mitjanament atesos.