20110507212010-copia-de-dscf1846.jpg

MATIES MONFORT MONFORT és el candidat a l’Alcaldia. Al blog del Bloc de Gata està resumit el seu programa electoral.

Seguint amb el coneixement dels quatre partits candidats a formar la Corporació, ens ocupem del Bloc-Els Verds.

Ahir divendres el partit remetia una carta a les cases de Gata, en la qual el candidat Maties es presentava i deia que la candidatura és "del valencianisme progressista". Incidia el candidat a la carta a "dur a terme una gestió dirigida a eixir de la situació econòmica en què es troba l’Ajuntament". El deute el posava en "3 MILIONS D’EUROS, el que suposa uns 500 euros per veí". Demanava a la carta el recolzament dels votants per a "treure el nostre poble de la situació delicada en què es troba, i col·locar-lo allà on li toca estar". Una fotografia del candidat Maties i els símbols de la coalició Bloc-Verds completaven aquesta carta.

Pel que respecta al programa i els punts bàsics, podeu trobar-los al bloc del blog: http://blocdegata.blogspot.com/.

Us recorde quina és la candidatura de Bloc-Els Verds a Gata per aquestes eleccions 2011, la qual ja vaig publicar el dia que va eixir al BOP. Amb una R figuren els que han estat de regidors aquesta legislatura.

BLOC-VERDS:COALICIÓ MUNICIPAL COMPROMÍS:

1.- MATÍAS MONFORT MONFORT (R). 2.- MAGDALENA EUGENIA MENGUAL MORATA (R). 3.- JOAN VICENT VALLÉS ROSELLÓ. 4.- JAUME BORONAT MONFORT. 5.- ROSER SOLER SIGNES. 6.- JOAN DE DÉU FORNÉS PEREZ. 7.- JOSÉ ANTONIO MONTAÑO BURGUILLO. 8.- JOSEFA MARÍA PEDRO CASELLES (R). 9.- MARÍA JOSEFA MONFORT CASELLES.
10.- JOSEFA BORONAT PEDRÓS. 11.- ROSA SALVÀ OLIVER. 12.- JUAN ARABÍ SIGNES. 13.- JAUME LEYDA ARABÍ.

Suplent: 1.- JOSEP ONOFRE ARABÍ SIGNES.

A la fotografia, una imatge del candidat, tal com es veu als cartells de propaganda electoral de la Plaça Nova.