Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

CAMPANYA ELECTORAL, 2n dia: El Bloc-Verds remet una carta a les cases.

CAMPANYA ELECTORAL, 2n dia: El Bloc-Verds remet una carta a les cases.

MATIES MONFORT MONFORT és el candidat a l’Alcaldia. Al blog del Bloc de Gata està resumit el seu programa electoral.

Seguint amb el coneixement dels quatre partits candidats a formar la Corporació, ens ocupem del Bloc-Els Verds.

Ahir divendres el partit remetia una carta a les cases de Gata, en la qual el candidat Maties es presentava i deia que la candidatura és "del valencianisme progressista". Incidia el candidat a la carta a "dur a terme una gestió dirigida a eixir de la situació econòmica en què es troba l’Ajuntament". El deute el posava en "3 MILIONS D’EUROS, el que suposa uns 500 euros per veí". Demanava a la carta el recolzament dels votants per a "treure el nostre poble de la situació delicada en què es troba, i col·locar-lo allà on li toca estar". Una fotografia del candidat Maties i els símbols de la coalició Bloc-Verds completaven aquesta carta.

Pel que respecta al programa i els punts bàsics, podeu trobar-los al bloc del blog: http://blocdegata.blogspot.com/.

Us recorde quina és la candidatura de Bloc-Els Verds a Gata per aquestes eleccions 2011, la qual ja vaig publicar el dia que va eixir al BOP. Amb una R figuren els que han estat de regidors aquesta legislatura.

BLOC-VERDS:COALICIÓ MUNICIPAL COMPROMÍS:

1.- MATÍAS MONFORT MONFORT (R). 2.- MAGDALENA EUGENIA MENGUAL MORATA (R). 3.- JOAN VICENT VALLÉS ROSELLÓ. 4.- JAUME BORONAT MONFORT. 5.- ROSER SOLER SIGNES. 6.- JOAN DE DÉU FORNÉS PEREZ. 7.- JOSÉ ANTONIO MONTAÑO BURGUILLO. 8.- JOSEFA MARÍA PEDRO CASELLES (R). 9.- MARÍA JOSEFA MONFORT CASELLES.
10.- JOSEFA BORONAT PEDRÓS. 11.- ROSA SALVÀ OLIVER. 12.- JUAN ARABÍ SIGNES. 13.- JAUME LEYDA ARABÍ.

Suplent: 1.- JOSEP ONOFRE ARABÍ SIGNES.

A la fotografia, una imatge del candidat, tal com es veu als cartells de propaganda electoral de la Plaça Nova.

1 comentario

ES L'HORA DE DONAR LA OPORTUNITAT AL BLOC -

Ara, ja ha arribat l'hora i el moment de votar al BLOC. Es mereixen l'oportunitat. Ni PP ni PSOE ens han portat per bon camí, fins i tot el PP ens ha endeutat fins la sacietat, no han sabut administrar al poble. De sobra ens han fet vore que no han sabut fer res. S'han menjat al voltant d'un 80% del que suposa el pressupost de tot un any, 3 milions d'euros, sobre els casi 4 del pressupost de l'any. Es una situació caòtica.

CONFIEM I PER UNA VOLTA DONEM L'OPORTUNITAT AL BLOC. CREC QUE JA ES L'HORA I S'HO MEREIXEN.