Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

CAMPANYA ELECTORAL, 2n dia: Ahir, presentacions de les candidatures del PSOE i PP. ( I )

CAMPANYA ELECTORAL, 2n dia: Ahir, presentacions de les candidatures del PSOE i PP. ( I )

VICENT FONT, número 1 del PSOE, presenta la seua candidatura al Casal de la Música. 6 maig, 20,30 hores.

Segon dia de campanya. Ahir dia 6, divendres, va ser un dia intens per a totes les candidatures, especialment per al PSOE i PP. A més de pegar cartells -Plaça Nova- i penjar pancartes -Costera del Grup Escolar sobre tot, a més de Carre la Bassa, Carrer Calvari, Carrer Roquetes/Sant Antoni i altres llocs del poble, els dos partits que lideren Vicent Font i Ana María Soler van presentar la seua llista en dos actes quasi seguits. AL llarg dels pròxims dies també ho faran Bloc i CV.

Primer ho va fer el Partit Socialiste. Al Casal de la Música, a les 20.30 hores. Regalaven a les dones roses roges. A tots bolígrafs.

La jove Lídia Sesé Leyda els va presentar un a un, de darrere cap avant a tots els candidats. Després el candidat segon de la llista VICENT PINEDA va exposar els motius de la seua presentació i de la candidatura. El polígon Plans i l’endeutament de l’Ajuntament van ser els temes en el quals tant el segon com el primer candidat van incidir en la seua intervenció. 

Finalment, va parlar VICENT FONT LEYDA, candidat a l’Alcaldia, que tingué paraules d’agraïment per al veterà octogenari MIGUEL SOLER, per als regidors que ixen d’aquesta legislatura que ara conclou i per a tots els de la seua llista. Al final, demanà el vot als assistents per al 22 de maig. 

Quan estiga el programa, que Vicent Font va dir que el repartirien per totes les cases, l’exposaré ací, igual que els de la resta de partits.

Aquesta és la llista, que ja vaig donar a conéixer el dia de la seua publicació al BOP, i que torne a repetir. Amb una R figuren els que ixen de regidors. Al reportatge gràfic es poden veure alguns d’ells. 

PARTIT SOCIALISTA OBRER ESPANYOL (PSOE):

1.- VICENT FONT LEYDA; 2.- VICENTE GABRIEL PINEDA COSTA; 3.- FRANCISCA MARÍA ANDRADA MULET; 4.- ANGELA JADE DICKINSON; 5.- JOSEFA MARÍA MULET I PEDRO; 6.- YOLANDA DOMÉNECH COLÓN; 7.- RAFAEL JOSÉ PLAZA CASELLES; 8.- LINDA PATRICIA REDFORD (R); 9.- ANTONIO JOSÉ SIGNES COSTA (R); 10.- JOSÉ LUIS CASELLES SIGNES; 11.- ANA SALVÁ MULET; 12.- SALVADOR PERELLÓ FORNÉS;
13.- JESÚS ANTONIO GABRIEL GARCÍA SOLER.

Suplents: 1.- MIGUEL SOLER TORRES; 2.- MARÍA ENCARNACIÓN SIGNES ANDRADA; 3.- JOSÉ GINESTAR DIEGO.

 

 

0 comentarios