( IV Part: Candidatures de 1999 )

Continua la sèrie iniciada fa tres dies sobre els llistats de totes les candidatures que al llarg d’aquesta etapa democràtica han format part de les llistes presentadas a Gata, des de 1979 a 2011, en un total de les nou eleccions: 1979, 1983, 1987, 1991, 1995, 1999, 2003, 2007 i aquesta última de 2011.

L’article està fet en varies parts. Aquesta quarta apareixen els candidats de les eleccions de 1999 que van ser regidors, donat que no he pogut completar totes les llistes. Són els gaters, natius o adoptius, que han format part d’alguna candidatura i que han volgut col·laborar amb la política local del poble, d’una o altra manera. Aquest vol ser un xicotet homenatge a tots els que s’arriscan a voler treballar per al poble i a conformar llistes, que sempre resulta tan difícil.

Tots els que van ser regidors en alguna legislatura de les nou destaquen en color blau. Si han format part d’altra formació política figuren subratllats. Els que han sigut alcaldes o alcaldessa amb color roig. Amb una (I) estan els que anaven independents a les llistes.

CANDIDATURES DE 1999: 

PP: 1.-Gabriel Feliu Pedro. 2.-Luis Olcina Reig. 3.-Jaume Signes Borrell. 4.-Diego Masutier Cervantes.                                 

 UPV-BN: 1.-Vicent Torres Monfort. 2.-Paca Pedro Salvá.  

PSOE: 1.-Vicente Font Leyda. 2.-Josep Miquel Torres Oliver. 3.-Paco Signes Grimalt. 4.-Ana Salvá Mulet. 5.- Miguel Soler Torres. 6-Salvador Mulet Soler.                             

 UV: 1.-Antonio Soler Signes.                                        

- Quan vaja podent completar les candidatures aniré posant-ho.

(Demà posaré totes les candidatures de 2003. Des de 2003 fins a les d’ara si que dispose de tota la informació dels presentats).

(Cal recordar-ho. Poden/podeu seguir posant els regidors que vostés/vosaltres creuen/cregueu que eixiran a les pròximes votacions. Sabeu que ja estem en campanya electoral. Els partits calfen motors. Resten 13 dies de votar per al sondeig. Gràcies).