Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELECCIONS 2011, 22 de maig. SORTEIG MEMBRES DE LES MESES ELECTORALS.

El calendari electoral segueix complint-se poc a poc. Aquesta setmana, del 23 al 27 era el sorteig dels membres de les Meses electorals. Per tant, demà serà el plenari extraordinari del sorteig dels membres.

Saben vostés que cada Mesa o taula electoral té un president i dos vocals, amb dos suplents per a cada un d’ells?.

Saben que el president vetla junt amb els vocals per a que cada votant exercisca el vot lliure i personalment?.

Saben que els presidents de cada Mesa tenen que tindre el Batxiller Superior o Formació Professional de Segon Grau i tenen que votar també a eixa secció i unitat, a eixa mesa electoral?.

Saben vostés que en cada mesa -a Gata cinc- hi ha també apoderats i interventors posats per les candidatures que es presenten?.

Puix ja saben. A fer-se una idea...i ja rebran notícies en breu...i si els toca el sorteig són OBLIGATS...

Per altra banda,

Resten 24 dies per votar al sondeig d’intenció de vot local.

Continua valent la qüestió que llançava. Com veuen vostés les llistes de Gata?. Farien vostés un pronòstic seriós dels regidors de cada candidatura?. Obria fa uns dies la finestra dels comentaris per a que es diguera -amb número- els regidors que es creu treurà cada partit presentat a Gata. Cal recordar, una vegada més, que si hi ha alguna resposta absurda i fora de context, serà anul·lada automàticament.

Ja estem al compte enrerre des del blog del CRONISTA DE GATA. Fins el 20 de maig resten 24 dies. La jornada de reflexió serà el 21 de maig. La verdadera decisió serà diumenge 22 de maig. Tenim entre mans, més bé entre tecles, un sondeig de vot entre els gaters.

RECORDEN QUE PODEN SEGUIR COMENTANT I FENT ELS PRONÒSTICS A LA CORPORACIÓ LOCAL.

Els diré que ja han votat 5 persones. Ja hi ha una intenció de vot. En breu els faré saber...

0 comentarios