Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELECCIONS 2011, 22 de maig: COM VEUEN LES LLISTES DE GATA ? ( i IV )

Resten 25 dies per votar al sondeig d’intenció de vot local.

Dia 20, dimecres sant, es publicava al BOP i a aquest blog les llistes a candidatures de Gata. En tres entrades anteriors parlava de les persones que composen les candidatures del PP, PSOE i Bloc. Continua valent la qüestió que llançava. Com veuen vostés les llistes de Gata?. Farien vostés un pronòstic seriós dels regidors de cada candidatura?. Obria fa uns dies la finestra dels comentaris per a que es diguera -amb número- els regidors que es creu treurà cada partit presentat a Gata. Cal recordar, una vegada més, que si hi ha alguna resposta absurda i fora de context, serà anul·lada automàticament.

S’inicia el compte enrerre des del blog del CRONISTA DE GATA. Fins el 20 de maig resten 25 dies. La jornada de reflexió serà el 21 de maig. La verdadera decisió serà diumenge 22 de maig. Tenim entre mans, més bé entre tecles, un sondeig de vot entre els gaters.

Hui vegem la quarta i última de les llistes:

Tal com estan publicades al BOP, hui li toca el torn a Coalició Valenciana (CV):

Torna a ser candidat a l’alcaldia -i és la segona legislatura- José Signes Ferrer. La legislatura anterior va ser la clau per formar equip de govern, com ho va ser l’altra legislatura l’únic regidor d’UV. El número 2 es nou en el lloc: José María Borona Soler. Nova i molt jove en política local la número 3 Josefa Diego Serrió. La 4 (María Vicenta Fornés Mulet), la 5 (Raquel Diego Bolufer) i el sisé Pablo Fornés Roselló són joves i nous en política. El 8 és Josefa Grimalt Ginestar i el 9 Vicente Pons Monfort.

En resum, COALICIÓ VALENCIANA presenta la mateixa cara primera  coneguda. La resta de gent és jove i nous en política.

 

RECORDEN QUE PODEN SEGUIR COMENTANT I FENT ELS PRONÒSTICS A LA CORPORACIÓ LOCAL.

5 comentarios

CRONISTA DE GATA -

Gràcies a "UN GATER" i a "L'AMANT DE LA VERITAT" pels seus pronòstics. Prompte sabran tots el sondeig com va...Ja hi ha 5 persones que han votat. La "cosa" està molt igualada per a PP i PSOE...Ja us dic.

l'Amant de la veritat -

Per cer, en este pronòstic, malgrat perdrer un regidor el Bloc, pense que tindrà la clau de govern.

l'Amant de la veritat -

Si per mi fora es quedarien tots en 0 regidors, però tinc quimera de que això no va a ser possible si no ho impedeix un tsunami, cosa que no desitge. Per tant anem a fer el seguent pronòstic:

PSOE: 5
PP: 5
BLOC: 2
CV: 1

gater -

Jo veig a CV com un partit poc seriós i amb un programa inestable, no obstan conta amb suports molt ferms, i els sectors mes conservadors del poble en definitiva:
PP:5,PSOE:4, BLOC:3; CV:1

Menor nombre de votants i matjors vots en blanc

Un del poble -

PP, 5. PSOE, 5. BLOC, 3. CV, 0.