ESCANDALOSA VICTÒRIA DEL JUVENIL: 0-22 AL CIUTAT DE CULLERA.

EL PRIMER EQUIP HA PERDUT A CASA 1-3 FRONT AL TEULADA.

Els joves del GORGOS, el juvenil, tenien que anar a Cullera aquesta vesprada i jugar a les quatre. Però el què no s’esperaven eren les facilitats que ha donat l’equip contrari i a sa casa. Aquells han jugat amb nou, després s’ha incorporat un altre. No tenien ni porter i un jugador de camp feia de porter. Al descans, els gaters ja portaven 15 goles. Marcaven tots, els habituals i els suplents. Es repartien els gols a patades. I a la segona part, sense abusar, han fet set gols més i la cosa s’ha quedat en 0-22.

Després d’aquest resultat i amb els que es van donar ahir, és el primer el GORGOS JUVENIL del grup 11. Tindrà 24 partits disputats. D’ells 20 guanyats, 1 empatat i 3 perduts. Són 61 punts. Però el que canvia i de quina manera és els gols a favor. Si sumava 112 abans, ara amb els 22 en té 134 per 28 sols en contra. I de colíder està el Villalonga que també té 61 punts, però és segon. El Xeraco és tercer amb dos punts menys, 59.

I la setmana que ve...que és el Sopar de Parelles de la Quintà 2011 i que quasi tots els jugadors juvenils són quintos, jugaran a casa front al Sueca a les 16 hores, dissabte. El Sueca B està al lloc seté. No serà fàcil, però el Gorgos juvenil a casa és fortíssim.

***************************************************************

I si el Gorgos juvenil ha guanyat, els majors han perdut 1 a 3 i en casa. Estan mal ara. Front al Teulada no han pogut superar-lo en casa i han "patinat" com es sol dir. Ha començat marcant el Teulada. Ha empatat el Gorgos de penalti tirat per Adrià i després els dos gols del Teulada que han sigut quasi idèntics.

Seguix el Gorgos al lloc desé amb 30 punts. Per baix el Pedreguer en té 27, per dalt s’escapa el Teulada que en té amb els de hui 33 punts. Seguix de líder el Finestrat amb 66 punts i segon és el Mediterráneo Xàbia amb 64 punts.

A la fotografia, podeu veure un moment del partit de hui dels jugadors del primer equip del Gorgos, que ha jugat al camp de "Les Costeres.