Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

CANVIA LA CAPÇALERA I EL FORMAT DEL BLOG (1er aniversari)

Hi haureu notat el canvi. Aquesta vesprada he fet el traspàs. Seguint els refranys: "Canterella nova, aigua fresca". I això és el què faig. Just el dia del primer any del blog. La plantilla està adaptada per Blogia a partir del tema Greyzed creat per  The Forger Web Creations. Espere us agrade i us convide a donar la vostra opinió als usuals visitants i als que visiten el blog per primera vegada.

Al llarg de la setmana potser canvie la ubicació de la columna que relaciona els arxius, els enllaços i està el contador de visites, però la base central ja està canviada. També potser canvie el color de la lletra o el fons de la portada. Dalt de tot, al costat de "Portada" teniu: "Archivos". Si punxeu us ixen tots els dies amb forma de calendari i si punxeu sobre un dia sabreu quins articles vaig publicar eixe dia.

Notareu canvis al llarg de la setmana que estaré més de proves que altra cosa.¡Ah, i no es preocupeu. Vegeu a la part de dalt a la dreta un globus amb un numeret. Si punxeu ahí podeu opinar, deixar els vostres comentaris.

Seguix creixent el blog i tot gràcies a vostés, a la seua implicació i a les seues visites.

   

0 comentarios