Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DOCUMENT DE REFERÈNCIA PER AL PGOU DE GATA.

L’Ajuntament de Gata ha rebut el document de referència realitzat per la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge dins del procés de redacció del nou Pla general d’ordenació Urbana de Gata de Gorgos (PGOU).

L’ajuntament, en una primera fase, va remetre a Conselleria un document inicial on exposava esquemàticament els objectius i elements estratègics d’una idea preliminar del nou model urbanístic, comunicant-ho a l’òrgan ambiental pertinent.

L’Alcaldessa i els regidors d’urbanisme, Antonio Pons i Maite Signes, s’han reunit amb els tècnics per a estudiar les directrius que marca el document. Amb aquest document, que fixa el marc ambiental d’estudi, l’ajuntament està en disposició d’elaborar l’informe de sostenibilitat ambiental, que juntament amb un procés obert de consulta i participació pública, porta a l’elaboració de la Memòria ambiental, document previ a la redacció del nou PGOU.

Maite Signes ha explicat que es tracta "del primer document que dóna llum verda al procés d’elaboració de la nova figura de planejament i delimita els objectius i reptes ambientals que s’han de tenir en compte a l’hora de la redacció i aprovació del nou PGOU de Gata".

FONT: Text, Gabinet de premsa, Ajuntament de Gata.

0 comentarios