EL GORGOS JUVENIL FA UN GRAN PARTIT: 3-0 al Oliva B

El primer equip perd 6 a 2 a Altea, per culpa de l’àrbitre.

Gran partit que s’ha solventat amb una altra victòria treballada dins de casa. El Gorgos juvenil ha guanyat per 3 a 0 al Oliva B. A la primera part sense gols i sustet al salvar "in extremis" Canya un baló que ja anava dins la porteria. Després a la segona part Molines feia dos gols i David Feliu gol de falta directa molt ben ejecutada.

La classificació segueix igual als dos primers llocs. Han guanyat i golejat Villalonga i Benirredrà. El Gorgos és líder amb 58 i dels 23 partits té guanyats 19, 1 empatat i 3 perduts. 112 gols a favor i 28 en contra. Villalonga després de la golejada al Pedreguer per 7 a 1 és colíder amb el Gorgos.

El Gorgos gran no ha tingut la sort del juvenil. Ha perdut 6 a 2 a Altea. Ha jugat a les cinc de la vesprada. L’arbitre ha trencat el partit. Guanyaven els homes de Javi Espasa per 1 a 2 i han estat expulsats Paco i "Xino", dos puntals del Gorgos. Amb nou el Gorgos, l’Altea ha aprofitat la superioritat numérica.

A la foto un moment del partit del Gorgos juvenil de hui, amb els jugadors Tom, David Feliu i Miquel, començant la jugada des de darrere.