CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL PRIMER EQUIP DEL GORGOS FA UN GRAN PARTIT FRONT AL LÍDER I PER PER LA MÍNIMA, 1 A 2.

Havia començat guanyant, 1 a 0, amb un gol que molt prompte sorprenia al Finestrat. Ha empatat abans del descans i a la segona part, una mala eixida del porter ha condemnat al Gorgos a la derrota. Expulsió injusta i molt rigorosa de Raül. Just haguera estat un empat, però el líder ha exercit com a tal i malgrat a hi haure molta gent del Mediterráneo Xàbia, segon de la taula i veí del Gorgos mirant el partit i animant a l’equip gater, el resultat s’ha decantat a favor del Finestrat.

A la fotografia, Antonio i Bati lluitant amb el jugadors del Finestrat per un baló.