CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS JUVENIL GUANYA EN LA SEGONA PART REMUNTANT (4-1) AL ONDARENSE

Els de Jaume Serra han fet una magnífica segona part i han remuntat el 0-1 del descans.

El revulsiu a la segona part: Quico, que ha marcat dos gols, un d’ell de penalti.

Gols de Quico (2), Carim i José.

Seguixen els de Gata colíders i segons.

Així es podrien escriure els titulars de hui dissabte 12 de març. Malgrat a estar cansats per la jornada d’inauguració i presentació, els juvenils del Gorgos, com abans ho han fet els benjamins, han jugat molt sobre tot a la segona part.

A la primera part ha sorprés el gol cap al minut 20 de l’Ondarense. Tocava remuntar i èpica i no estaven jugant bé els gaters. Al descans, Jaume Serra ha donat entrada a Quico i ha revolucionat el partit. En cinc minuts s’han fet dos gols. Primer ell de penalti ha obert la llauna i després el sempre habilidós dins de l’àrea Carim. I l’altre molt bó també de José "Carrete". La traca final ja en temps de descompte l’ha posada Quico amb un gol bonic, després d’una jugada portada per ell i passant-li a Eloi, que no ha tingut sort amb els tres o quatre tirs quasi gols.

En quan a la classificació seguix segon colíder el Gorgos C.F. juvenil. El Benirredrà no ha errat i ha guanyat a domicili al Sueca, per 0 a 4. A la jornada 21 els dos tenen 52 punts: 17 guanyats, 1 empatat i 3 perduts. El Benirredrà té 120 gols a favor i 22 en contra, mentre que el Gorgos en té 106 a favor i 26 en contra.

El dissabte que ve serà clau ja que el Gorgos visita al Benirredrà.

A la fotografia, podeu veure als juvenils a l’acte de presentació, amb motiu de la inauguració del nou camp de gespa artificial que s’ha fet hui mateix.