20110301221744-firaenertec1.jpg

Segons informa "Factoria d’Idees" l’empresa gatera ENERTEC" ha participat a la fira valenciana del sector. Un any més, València ha estat durant uns dies la seu mundial de l’energia. Del 16 al 18 de febrer s’ha celebrat en el recinte ferial la Fira Internacional de l’Eficiència Energètica, Egètica-Expoenergètica, en la qual, com he dit, Enertec ha estat present amb l’objectiu de conèixer i compartir els últims avanços del sector.

L’empresa de Gata, especialitzada en les energies renovables i l’eficiència energètica, ha aprofitat l’ocasió per establir contactes amb altres firmes nacionals i estrangeres, a més de comprobar "in situ" cap a quina direcció s’encamina el futur energètic.

Concretament, Enertec va assistir a un encontre internacional en el qual es van donar cita 12 empreses, 10 d’elles espanyoles i 2 turques. Aquesta jornada d’Enterprise Europe Network resultà de gran interés i molta utilitat per als participants, donat que ha servit per a conéixer nous proveidors i iniciar futures aliances.

Un dels principals atractius de la fira "Egética-Expoenergética" és la gran quantitat de novetats que les firmes expositores presenten. En aquesta edició s’ha mostrat un nou "software" que permet donar un diagnòstic de les perdues productives i energètiques de les empreses. Es tracta del primer i únic sistema del mercat capaç de monitoritzar la producció i els consums, integrant les ferramentes necessàries per a calcular i reduir el CO2 generat en les fàbriques.

A la fotografia, Emilio Signes, explicant a un possible client el treball de l’empresa "Enertec".

FONT: Informació i fotografia: FACTORIA D’IDEES, Gata.