Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL BLOG ARRIBA A LES 18.000 ENTRADES.

Encara no fa ni 10 mesos de blog i ja arribem a mil entrades més. Ara hui, dimarts 25 de gener, a les 18.000, que ja és molt. GRÀCIES a totes i tots, a vostés perquè fan possible que aquesta aventura seguixca avant.

Prompte els detallaré en un article quin ha estat el moviment de cada mes, en quan a articles publicats. Venen efemèrides molt interessants, com el proper 3 de febrer, dia de Sant Blai, dia en el qual el blog farà 300 dies, i per supost els 10 de febrer, març i 10 d’abril, dia en què s’acomplirà un any de blog. 

5 comentarios

CRONISTA DE GATA -

Per a JJ en aquest dia mogudet de respostes. L'aperitiuet no es pot fer a persones "anónimes" caldrà conèixer-les per tal de convidar-les bé. Je, je, és broma.
Si la enquesta és bona opció per a innovar, proposeu alguna vosaltres i jo la faré pública al blog.
Finalment, el CRONISTA deu contar més que opinar, malgrat a que també escrivint és irremediable que s'opine o, més bé, es deixe caure.
Gràcies per lloar la meua tasca que és vostra.

JJ -

No estaria mal lo del aperitiuet.
Pero jo pense, ja que estem proposant, que el cronista podria escriure de ves en quan algun article en que donara la seua opinió sobre algun tema del poble. Encara que això de les enquestes sona molt bé.

Siga com siga, els gaters disfrutem d'un blog privilegiat i no podem mes que felicitar al nostre treballador cronista i desitjarli 18.000 visites més.

CRONISTA DE GATA -

Per a l'anònim:
Es podria fer una enquesta, és bona idea, aniré pensant sobre què i després veuríem el resultat o l'aceptació, perquè serien resultats "anònims" clar està.
Perquè no proposes tu un tema i si ho crec viable i està dins la línia del blog, de notícies, cròniques, història, esports, etc, per què no?.

Anónimo -

Em ve al cap una ideia per innovar un poc. Sería posar alguna enquesta en la que tots puguerem votar alguna cosa interessant del poble. Que li sembla?

Anónimo -

El 10 d'abril podría fer vostè un aperitiuet per a tota la gent usuaria del blog i cel.lebrar ho tots junts.

Mmmmmm...es conya, val?