Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS JUVENIL GOLEJA I SEGUIX LÍDER (7-0).

EL GORGOS JUVENIL GOLEJA I SEGUIX LÍDER (7-0).

Un partit de golejada i bones sensacions. El Gorgos juvenil s’ha imposat amb claredat a l’equip d’Albalat de la Ribera, per 7 gols a 0. Tots han jugat a bon nivell i dos notes negatives: l’expulsió de Lucas que es perdrà un important partit com el de la setmana que ve front al tercer, Villalonga, i les nombroses targetes que s’han tret a jugadors del Gorgos. Un home destacat per què ha tancat molt bé la banda, David Feliu "Feliuet". Tres gols a la primera part i quatre a la segona. Dos expulsions, una per cada equip, i un penalti fallat per Eloi.

Amb aquest resultat i les victories dels seus immediats perseguidors, Xeraco, que té els mateixos punts, i Villalonga, el Gorgos té ara 34 punts. De 14 jornades, 11 guanyades, 1 empatada i dos perdudes. 68 gols a favor i 18 en contra.

El Xeraco que ha golejat 2 a 7 a la UE Benifairó de Valldigna té els mateixos, punts, partits guanyats, empatats i perduts, sols que té menys gols a favor 63 per 19 en contra. Allà el resultat els va afavorir als de la Safor, per 3 a 0, per tant hi haurà que esperar quasi al final de temporada per saber a quins dels dos equips beneficia el marcador i resultats.

Mentre el Villalonga, rival dissabte que del Gorgos, ha guanyat també a domicili 1 a 2 al Sueca B.

I els majors, el primer equip del Gorgos també ha jugat aquesta vesprada a Orba. De moment no se el resultat. Esperarem notícies.

A la fotografia, podeu veure un moment del partit de hui dels juvenils. En acció Vicent "Canya" en primer terme. Més a l’esquerra darrere el hui capità Benja; al centre dins Pau i a la dreta David Feliu.

0 comentarios