Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

I DEMÀ...L'ALCALDESSA AMB ELS PRÍNCEPS D'ASTURIES.

Recollirà el distintiu de Ciutat de la ciència i la innovació per a Gata

Com ja vaig anunciar ahir, l’alcaldessa de Gata, Ana María Soler Oliver, recollirà demà dijous dia 13, de mans dels Prínceps d’Asturies, el distintiu de Ciutat de la Ciència i la Innovació que concedeix el Ministeri de Ciència i Innovació en un acte que tindrà lloc dijous 13 de gener a les 12 hores a Madrid.

Amb este distintiu es reconeix l’esforç i compromís que han realitzat diversos municipis amb I+D+i i la seua contribució des de la esfera local al canvi de model productiu.

El distintiu reconeix un total de 30 municipis diferenciats en tres categories per habitants: menys de 20.000, en què es troba la localitat de Gata; de 20.001 a 100.000 i més de 100.000.

En esta primera edició, s’ha concedit el distintiu a aquells ajuntaments que han demostrat un major compromís en projectes innovadors amb càrrec al Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local. En el cas de Gata de Gorgos, a través del Fons Estatal, s’ha realitzat la instal·lació de tres plantes fotovoltaiques en espais municipals que es sumen a la que ja tenia el municipi en la coberta del pavelló esportiu.

Els ajuntaments guardonats passen a formar part de la “Red de ciudades de la Ciencia y la Innovación” , on es potenciarà la relació entre els ajuntaments i la realització de projectes de col·laboració.

PERÒ...VOLEU SABER LES 30 CIUTATS O POBLES PREMIATS ?.

Sols per curiositat són aquestos:

- Fins a 20.000 habitants: Buenavista del Norte (Canàries), La Solana (Castella la
Manxa), Béjar (Castella i Lleó), Palaciosrubios (Castella i Lleó),
Vilanova del Camí (Catalunya), Boiro (Galícia), Colmenarejo (Madrid), Ermua
(País Basc), Benilloba (Valéncia) i Gata de Gorgos (Valéncia).

- Ajuntaments entre 20.001 i 100.000 habitants: Avilés (Asturies), Cerdanyola del Vallès (Catalunya), Manresa (Catalunya), Sant Boi de Llobregat (Catalunya), Viladecans (Catalunya), Cáceres (Extremadura), Almendralejo (Extremadura), Rivas Vaciamadrid (Madrid), Tres Cantos (Madrid) i Eibar (País Basc).

- Finalment, ajuntaments de més de 100.000 habitants: Dos Hermanas (Andalucia), Gijón (Asturies), Santander (Cantabria), Valladolid (Castella i Lleó), Barcelona (Catalunya), Mataró (Catalunya), Terrassa (Catalunya), Logroño (La Rioja), San Sebastián (País Basc) i Valéncia.

 

FONT: Gabinet de premsa, Ajuntament de Gata.

3 comentarios

Insubmís -

Ara comprenc perquè no li han pagat enguany a la Banda de Música. Es clar, es guardaven els dinerets pel viatget de Madriz. La foto es la foto, tú, i el que vinga darrere que tanque la porta.

CRONISTA DE GATA -

Hola, JJ:
Sí efectivament és el dit "Plan E". Ara no se ben bé si és també el d'Economia sostenible.

JJ -

Hola, com va?

Saps si eixe fons estatal que dius és el "pla E" i el de "Economia sostenible"?