Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

JA VÉNEN LES FESTES DE SANT ANTONI: Dissabte Cata de vins.

Del 15 al 17 de gener un altre sector del poble, un barri antic i autèntic -el Raval- celebrarà les festes a SAN ANTONI DEL PORQUET. Com ja es habitual el veïnat de la Placeta, dels carrers dels voltants, com Moreres, Baix, Parres, Palmerals i altres, acudiran al nucli de la Festa: la Placeta de Sant Antoni, on aquestos dies es prepara la imatge i la plaçoleta.

 Un dels actes que més força està agafant en els últims anys és el "POSA VI, CATA VI" que arriba a la quarta edició. Una de les condicions serà que tots els vins Vresentats deuran haber estat el·laborats amb varietats autòctones, monovarietats o de "coupage". 

A les 9 del matí hi haurà un esmorzar. Amb 10 euros tindrà dret al menjar, capell i copa. Sobre les 10.15 hores es farà la cata popular i una vegada acabada i sabent els premiats, es procedirà a lliurar els premis i sortejar una bóta de vino.
Als participants se’ls lliurarà una fulla per a poder fer les seues valoracion sobre els vins catats. Al concurs participen vins de quatre categories distintes: negre, blanc jove, de criança i de giró.
Per la nit es farà un sopar organitzat per la Comissió de Festes del poble.

 

 

0 comentarios