Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

XII SETMANA DE LA MÚSICA A GATA: dissabte, la banda.

XII SETMANA DE LA MÚSICA A GATA: dissabte, la banda.

El COR INTERNACIONAL DE LA UNED va ser l’encarregat d’encetar la 12a Setmana de la Música de Gata amb el concert que oferiren dissabte 11 de desembre a les 20:30 hores a l’església parroquial de Sant Miquel Arcàngel. L’actuació, que va oferir el cor desinteressadament, va ser a benefici de Caritas  a través dels donatius dels assistents.

Diumenge va ser el torn de la RONDALLA i la CORAL DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA que oferiren un recital de nadales conjunt al Centre Social

Per aquest cap de setmana , la BANDA UNIÓ MUSICAL, dirigida per Jaume Antoni Signes Diego, oferirà el seu tradicional Concert de Nadal dissabte 18 de desembre a les 19:30 hores al Casal de la Música. Seran temes que ens recordaran l’estància de la banda a París Disneyworld.

Diumenge 19 de desembre, a les 19 hores al Casal,  els ALUMNES DE MUSICA DEL COL·LEGI Públic Santíssim Crist i de L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA realitzaran una audició conjunta.

Per la seua part, l’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE GATA ha preparat una audició col·lectiva de tots els alumnes per al dimecres 22 de desembre, al Casal de la Música a les 19:30 hores.

La BANDA JUVENIL de Gata i el GRUP INSTRUMENTAL Gata de Gorgos, dirigides les dues formacions per Pedro Vicente Caselles Mulet, tancaran la 12a Setmana de la Música dijous 23 de desembre amb dos actuacions al Casal de la Música  a les 19:30 i 22 hores respectivament.

TEXT I FOTO: Gabinet de premsa, Ajuntament de Gata.

A la imatge, el Cor Internacional de la UNED que actuà a l’església.

0 comentarios