Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DIUMENGE 24, 12ena Volta Senderista al Barranc de l´Infern (Vall de Laguar)

DIUMENGE 24, 12ena Volta Senderista al Barranc de l´Infern (Vall de Laguar)

ORGANITZADA PEL GRUP ESPELEOLÒGIC GATENSE i L´AJUNTAMENT DE VALL DE LAGUAR

Molts dels joves i no tan joves atletes, corredors, senderistes i caminants de Gata i comarca coneixeran l´event esportiu-lúdic-naturalista. Es tracta de la XII Volta al barranc de l´Infern. La clàssica volta senderista que des d´un principi està organitzada pel GEG (Grup Espeleològic Gatense). La inscripció era fins al migdia de hui dia 21, per tal de participar en el putxero gegant final. Però la participació sense dret a samarretes i demés és lliure. La gran majoria de participants ja han fet la seua inscripció abans.

Aquesta Volta és senzillament impressionant. Tal vegada si eixos paisatges els tinguerem a Gata, però hi ha que donar l´enhorabona a Vall de Laguar per tindre aquests quadres naturals tan bonics. Hi com a protagonistes els graons, quasi 6.000 escalons, i 14 kilòmetres de recorregut, des de les escoles de Fleix (poble d´en mig) fins a Benimaurell (poble de dalt) i tornar al punt d´eixida. Es passa per les Juvees, per fonts, pel forat. Fa dos anys es podia gaudir de la "Cua del Diable", una cascada d´aigua amb un salt important. Hi havia plogut, estava plovent dies abans, la terra estava mullada.

Enguany ja us contaré. Tot recordeu organitzat per l´Ajuntament d´aquell municipi de tres pobles (Campell, Fleix i Benimaurell) i un sanatori (Fontilles) i el nostre GEG (Grup Espeleològic Gatense) i, clar està, de Gata hi haurà molts participants també.

La fotografia feta l´octubre de 2008 mostra la part prèvia a travessar el riu Gironà.

 

 

 

 

 

2 comentarios

CRONISTA -

A "Gater". Si no passa res i m´alce prompte si que aniré. Si vols vindre...Jo no la faig tota la Volta, sols fotografie vistes i participants baixant fins el llit del barranc.

Gater -

Tu aniras?