Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA BANDA DE GATA S´EN VA A PARÍS. Actuarà el dia 20 a Eurodisney.

LA BANDA DE GATA S´EN VA A PARÍS. Actuarà el dia 20 a Eurodisney.

La banda de la Unió Musical de Gata no para. Hui mateix, festa de la Verge, actua a la desfilada de Moros i Cristians de la capital de la comarca, Dénia.

Demà mateix eixirà un autobús cap a París. És la primera vegada que la banda gatera fa aquest viatge per actuar al famós parc d´atraccions "Eurodisney". Els components, familiars i acompanyants també faran turisme. Primer faran escala a Lyon i està prevista l´arribada a París dimecres 18 d´agost.

Dimecres 18 i dijous 19 visitaran alguns llocs emblemàtics de la ciutat de la llum, París. Divendres 20 d´agost serà el moment d´afinar instruments i actuar al mític parc d’atraccions i fantasia "EuroDisney". Allí, la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos actuarà als ulls de tots els visitants del parc. Acabaran l´estança en París tornant a fer turisme.
Aquesta és tota una experiència mai realitzada i, de ben segur, serà tot un èxit, sobretot per la il·lusió i ganes posades per totes aquelles persones que han decidit anar a París amb la seua Banda.

Font d´informació: Blog de la banda Unió Musical, Gata.

Fotografia: La banda disfressada de vaquers a les carrosses de Gata, aquestes festes passades.

 

0 comentarios