Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

CRÒNICA FESTERA: Resum dels quatre dies. Les festes al diari

CRÒNICA FESTERA: Resum dels quatre dies. Les festes al diari

Hui dimarts 3 de juliol de 2010 es publica al diari LA MARINA de LP una pàgina de les festes de Gata. És el resum dels quatre dies de festa que ha fet fins ara el poble de Gata. Amb el títol: "Correfocs" y vaquillas en las fiestas de Gata" i el subtítol: "Ayer toda la población celebró el Día de les Quintades" es fa referència al titular-resum que "Los vecinos participan masivamente en los distintos actos programados en los festejos en honor del Cristo del Calvario".

Cinc fotografies il·lustren la pàgina. En gran la del premi a peu de la desfilada de carrosses, que va obtindre la quinta 1980. També en gran, el moment on es recull la imatge de les dos regines, major i infantil, a l´acte del Festival 2010. També prou en gran, la fotografia d´un grup d´amics a la Nit de Paelles. En tamany més menut, la Comissió de festes 2010 i finalment, la fotografia més menuda correspon a la baixada del Crist.

Si volen podem adquirir el diari en paper als quioscos i llibreries del poble i la comarca. Les festes estan en la página 12 dins del suplement de LA MARINA. Al digital de Las Provincias poden trobar la informació a aquest enllaç:  http://www.lasprovincias.es/v/20100803/marina/correfoc-vaquillas-fiestas-gata-20100803.html.

A la fotografia, un altre grup de la desfilada molt important i que sempre tanca la comitiva. Es tracta, ja on han deduit vostes mateix, de la banda Unió Musical de Gata, que cada any es disfressa. Enguany es va optar per vestimenta vaquera.

0 comentarios