Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA VA SER NOTÍCIA...un 11 de juliol

GATA VA SER NOTÍCIA...un 11 de juliol

El futbol i la final de la Copa del Món m´ha fet portar el retràs...però ha valgut la pena: Espanya ja és campiona del món de futbol. I jo reprenc el blog del "Cronista de Gata" amb les notícies que es van publicar fa 20 anys abans que guanyara Espanya el seu primer mundial.

I fa 20 anys la centenària Tia Pepa era la protagonista. Fa 10 anys eren cinc les entrevistes que es publicaven al voltant de Gata.

11 DE JULIOL DE 1990, fa 20 anys:

Al diari INFORMACIÓN d´Alacant: "La abuela de la Marina Alta cumplió ayer 101 años". "Dos úns i un ceret" deia la protagonista centenària. Al peu de foto, la mateixa que ací publique al blog: "La "Tia Pepa" todavía tiene fuerzas para disfrutar en el jardín".

11 DE JULIOL DE 2000, fa 10 anys:

A la secció de LA MARINA de LP "La opinión de la calle" es feia la pregunta a quatre gaters: "¿Crees que es positivo organizar un campamento júnior para los niños en la comarca de la Marina". La opinión dels cinc escollits era unànim: Sí. Eren entrevistats: Miguel A. Blasco, David Mulet, Estefanía Lozano i Fátima Lozano. 

"El personaje del dia" era Vicent Torres, presidente de la Unión Musical que deia: "Alfredo Escortell se merecía el homenaje del pueblo de Gata" i apareixa en un retall la foto del president.  

0 comentarios