Admin

DIUMENGE 11, 19.00 HORES, CARRER "CUARTEL": CONCERT DEL SOCI, BANDA DE GATA

20100708195344-copia-2-de-dsc06810.jpg

Com cada any, dies abans de les festes patronals, al calurós mes de juliol, la banda de la Unió Musical de Gata, que enguany està d´enhorabona perquè fa 140 anys que ahí és res, farà el concert del soci diumenge dia 11. Serà a les 19 hores, per la cita futbolística única i històrica que tots els espanyols i aficcionats a "la Roja" tenen, la final del Mundial de les 20.30 hores, Espanya-Holanda.

El concert es cel·lebrarà al carrer "Cuartel", un dels quatre carrers de la coneguda "Era de Boronat". Serà a l´aire lliure. Poc a poc, any darrere any, la banda ha estat oferint el concert del soci per tot el poble d´aquesta forma que el poble recooneix i aplaudeix. L´any passat ho feia a l´últim tram de la Costera del Grup Escolar i encetava un sistema innovador, però efectiu, que repetix aquest any: la peça musical més votada pels assistents serà la primera que interprete al concert de la revetla la banda.

Passe a detallar-los el programa, gràcies a la deferència del blog de la banda que ha fet públic aquest ja, de cara al diumenge. Abans, unes paraules que donen la cIau del concert, agafades d´una frase del blog de la Banda: "aquest concert compta amb un programa molt divertit i per a tots els gustos ja que es tracta de pas-dobles tradicionals, taurins i molt coneguts per tothom".

PROGRAMA: Part I:
Los Nardos ................. F. Alonso.
Gerona ........................ S. Lope.
Ateneo Musical ................ M. Puig.
La Gracia de Dios ............ R. Roig.
Pepita Creus .............. P. Pérez Chovi
(Clarinet solista: Verónica Mas)

Part II
El Abanico ..............A. Javaloyes.
Vito.........................S. Lope.
Suspiros de España....... A. Alvarez.
Gallito..................... S. Lope.
Director de la banda, Jaume A. Signes.
 

Per a tots els megalòmans i aficcionats a la nostra banda, que en són moltíssims, ja saben: tenen la cita a les 19 hores. Una horeta i poc més i tots cap a casa o als bars o a les penyes, a veure la cita mundialista de l´equip de futbol d´Espanya.

A la fotografia, la banda al passacarrer de la processó de Rams 2010.

Publica al seu blog el CRONISTA DE GATA Miguel Vives

 

08/07/2010 19:54 cronistadegata #. NOTÍCIES

Archivos

Blog creado con Blogia. Esta web utiliza cookies para adaptarse a tus preferencias y analítica web.
Blogia apoya a la Fundación Josep Carreras.

Contrato Coloriuris