CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GATER VICENT MAS LEYDA GUANYA LA PROVA DE BENISSA I EL 14é CIRCUIT COMARCAL A PEU DE LA MARINA ALTA

Ahir dissabte va concloure a Benissa el 14é Circuit a Peu Marina Alta d´Atletisme. La XIII Cursa Popular de Benissa va ser guanyada en la seua prova reina pel gater VICENT MAS LEYDA, que ha dominat en molts dels pobles del Circuit. A Benissa va fer un temps de 32 minuts exactes a un recorregut de 9,2 kilòmetres. El seu germà Juan Antonio Mas Leyda va ser tercer a la prova per darrere de Juan Antonio Fernández Cantos.

Després de les nou proves disputades (Xàbia, Gata, El Verger, Teulada, Pego, Pedreguer, Jesús Pobre, Ondara i Benissa) i de manera provisional abans que s´apliquen les sancions corresponents, les dades facilitades per l´empresa "somesport" que hem recollit de la seua fulla web www.somesport.com  es pot ja dir que VICENT MAS també és el guanyador del circuit: