ELS ALEVINS DEL GORGOS C.F., quarts al torneig de futbol 7 de El Verger

Ahir dissabte al camp municipal "El Verger" i organitzat pel Club Futbol-Base El Verger i patrocinat per la Regidoria d´Esports de l´Ajuntament de El Verger, amb la col·laboració de l´Associació Valenciana per a la pràctica i desenvolupament del Futbol-sala, es va celebrar el II Torneig de futbol-7, categories Benjamí i Aleví.

Els benjamins i alevins del GORGOS C.F. van participar junt amb els equips de les mateixes categories del València C.F., el Llevant U.D., el C.D. Pedreguer, la U.E. "Als groguets" Ondarense, el Vilarreal C.F. i els amfitrions, el Futbol Base A i B de El Verger.

L´equip dels alevins, que preparar el conegut Manolo "el policia" (Manuel López), van conseguir un més que meritori quart lloc, per davant d´equips com el Llevant o el València.

De 9.30 del matí a 16.30 de la vesprada, amb la conseqüent parada per a dinar, es va fer la primera. A aquesta fase els alevins del Gorgos van jugar contra el València i van guanyar 3 a 1. Contra el Verger van guanyar 1 a 0 i contra l´Ondarense van perdre 0 a 1. A la semifinal van perdre front el Vilarreal, per 0 a 4 i al partit per al tercer i quart lloc van tornar a perdre contra el pedreguer, per 1 a 4.

La classificació final dels alevins va ser aquesta: Vilarreal, Ondarense, Pedreguer, Gorgos, Llevant, València, Verger A i Verger B.

Els benjamins del Gorgos C.F. no van córrer la mateixa sort i van quedar en última posició. Els primers van ser Vilarreal, seguits d´Ondarense i Pedreguer. En el lloc vuité es va classificar el Gorgos C.F.